Meer woonruimte

De woonkamer vergroten? Of een serre aanbouwen? De keuken uitbouwen? Een badkamer aan de slaapkamer maken? Je leven verandert, dus je woning ook. Met kleine ingrepen is soms al een groot resultaat verkrijgbaar.

Praktischer wonen

Het is tijd om aan de toekomst te denken, waar drempels lastig worden en je het liefst alles gelijkvloers hebt. Kan dit in mijn huis? Een te smalle gang, een te stijle trap, smalle deuren, het zijn allemaal hindernissen in een huis als je wat moelijker gaat bewegen. Het is dan van belang om de goede keuzes te maken. We helpen u hierbij graag.

Een eigen huis

Zelf bouwen is een grote droom voor velen, dat even zo velen afschrikt omdat het een onoverzichtelijk traject en een financieel risico lijkt te zijn. In Nederland worden in steeds meer gemeenten vrije kavels uitgegeven en de overheid stimuleert zelf bouwen. Ja het kost vaak bloed, zweet en tranen: maar de beloning aan het eind is groot: een eigen huis dat geheel bij uw woonwensen, sfeer, gevoel en woonsituatie aansluit. Kortom een droom die voor velen uitkomt.

Een duurzamer huis

Of het nou om een verbouwing of nieuwbouw gaat: duurzaamheid wordt steeds belangrijker. Niet alleen uw portemonaie speelt hierbij een rol: ook uw overtuiging voor de wereld van morgen! Een duurzaam huis is in veel gevallen:

  • waardevaster
  • gezonder (luchtkwaliteit, géén tocht, contstante temperatuur)
  • minder afhankelijk van externe energie(tarieven)
  • Kortom, een duurzamer huis geeft u een goed gevoel!